GRENKNUSNING DER KUN EFTERLADER FLIs

Yderst effektiv grenknusning med maskine, der også kan klare buske og træer.

Hos Entreprenør Steen Loftager ApS kan vi hjælpe dig med grenknusning i alle afskygninger. Har du en have, hvor alt skal fræses væk, eller en mindre opgave med grenknusning, kan vi hjælpe dig. Vi henvender os både til private og erhverv, der har hjemme i områderne omkring Holstebro, Struer og Skive i Midtjylland.

Hvordan foregår grenknusning?

Har du brug for vores hjælp til grenknusning, kommer vi gerne ud til dig med vores maskine, der også kan klare at knuse buske og træer. Vi kører over den uønskede bevoksning med maskinen, og lader kun flisen være tilbage til dig. Det er en yderst effektiv måde at komme af med uønsket bevoksning, og skal du eksempelvis have fræset hele din have, klarer vi også det.​ Vi kan også hjælpe dig med træfældning og oprensning af søer.

Serviceminded og kvalitetsbevidst

Vi bestræber os altid på at udføre et stykke arbejde af høj kvalitet, som både du og vi kan være tilfredse med. Vi tilbyder vores kunder et højt serviceniveau, og hvad enten du har fået et tilbud på grenknusning eller fældning af træer, vil vi holde vores aftaler og udføre arbejdet til den aftalte tid.

Kontakt os for mere information

Vi står altid til rådighed med mere information om grenknusning og vores andre ydelser, hvis du kontakter os på telefon 20 28 37 41 eller sender os en e-mail på sloftager@dk.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓​ AUTORISERET KLOAKMESTER​

✓​ SKOVENTREPRENØR​

​✓​ 33 ÅRS ERFARING

​Steen Loftager ApS

CVR-nr.: 29509581

Ring til os

20 28 37 41

Skriv til os på

sloftager@dk.dk