OPRENSNING AF SØ PÅ PROFESSIONEL VIS

Har du brug for professionel hjælp til at få ryddet en grøft eller et moseareal?

Hos Entreprenør Steen Loftager ApS er vi eksperter i rydning og oprensning af sø, vandhul, mose og andre vådområder. Vi henvender os til kunder i områderne omkring Holstebro, Struer og Skive i Midtjylland, og vi kan tilbyde dig en professionel løsning, hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervskunde.

Erfaring og udstyr i orden til oprensning af sø

Når du skal have ryddet eller oprenset en sø, har vi ikke bare det nødvendige udstyr og maskinel, men vi har også flere års erfaring med os i bagagen. Vi varetager opgaver, der indebærer oprensning af sø med gravemaskine, og vi har også erfaring med rydning og oprensning af vandhuller, grøfter og moser.

Står du overfor at skulle ansøge om midler gennem Natura 2000, kan du med fordel drage nytte af vores ekspertise i at rydde brinker, kanter, grøfter og mosearealer for små træer og buske.

​Vil du gerne have os til at hjælpe dig?

Hvis du har planer om at få foretaget en oprensning af sø eller andre vådområder, vil der være mange spørgsmål, som det vil være godt at få svar på, inden arbejdet påbegyndes. Vi står til rådighed og er gerne behjælpelige med at afklare dine spørgsmål.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 28 37 41 eller til at sende os en e-mail på sloftager@dk.dk.

Før​

Efter

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓​ AUTORISERET KLOAKMESTER​

✓​ SKOVENTREPRENØR​

​✓​ 33 ÅRS ERFARING

​Steen Loftager ApS

CVR-nr.: 29509581

Ring til os

20 28 37 41

Skriv til os på

sloftager@dk.dk