PLANTEHULLER TIL TRÆER GIVER OPTIMALE VÆKSTBETINGELSER

​Skal du have plantet et eller flere træer?

Hos Entreprenør Steen Loftager ApS udfører vi boring af plantehuller til træer. Vi anvender en skovmaskine, som er velegnet til selv vanskeligt terræn, så hvor end du har brug for at få etableret plantehuller til træer, kan vi varetage opgaven. Vi henvender os til private såvel som til erhvervsdrivende i områderne omkring Holstebro, Struer og Skive.

Hvad kan vi tilbyde dig inden for plantehuller til træer?

Boring under skærm​

Boring efter stormfald

Boring efter afdrift

​Hvordan foregår boringen?

Når vi etablerer plantehuller til træer, anvender vi en skovmaskine, der med sine larvebånd er velegnet til blød bund, og som kan klare selv de mest vanskelige former for terræn.

Det er ikke et decideret hul, der bliver boret til træet, men nærmere en bearbejdning af jorden, så træet får de bedste vækstbetingelser. ​​Jorden bearbejdes i et område på 40 cm i diameter og 60 cm i dybden.

​Du er velkommen til at kontakte os

Er du interesseret i at vide mere om vores ydelser, eller vil du gerne have os til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave, der indebærer plantehuller til træer, kan du kontakte os per telefon eller e-mail. Du kan ringe til os på 20 28 37 41 eller skrive til os på sloftager@dk.dk. Vi kan ligeledes være behjælpelige med andre opgaver som eksempelvis grenknusning og træfældning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓​ AUTORISERET KLOAKMESTER​

✓​ SKOVENTREPRENØR​

​✓​ 33 ÅRS ERFARING

​Steen Loftager ApS

CVR-nr.: 29509581

Ring til os

20 28 37 41

Skriv til os på

sloftager@dk.dk