SKOVNING HERUNDER TRÆFÆLDNING OG FLISHUGNING

​Skal I have udført skovning? Hos Entreprenør Steen Loftager ApS har vi stor ekspertise som skoventreprenør, og vi tilbyder skovning, herunder træfældning og flishugning, for både private og erhverv. Vi har kunder i blandt andet Holstebro, Struer og Skive samt andre steder i Midtjylland.

Professionelle maskiner til flisning, fældning og skovning

​Vi udfører alle former for skovning, og det kan være i faste aftaler eller fra gang til gang. Vi benytter professionelle skovmaskiner til flisning og fældning af træer.

Vi kan udføre opgaver såsom:
​​

Vi har mange års erfaring med skovarbejde og med kørsel med skovmaskiner.  Skovmaskinerne er blandt andet velegnet til vanskeligt terræn. Vi tilbyder endvidere andre former for skovarbejde såsom at etablere plantehuller til træer og at rydde og oprense søer, vandhuller og moser. 

Vi har altid fokus på at levere høj kvalitet og god service i vores arbejde.

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på skovarbejde

​Kontakt os gerne for at få flere oplysninger om skovning. Vi fortæller også gerne mere om vores kompetencer og om, hvad vi kan tilbyde samt om vores priser. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 20 28 37 41 for at aftale det nærmere forløb. Eller du kan skrive til os på e-mail sloftager@dk.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓​ AUTORISERET KLOAKMESTER​

✓​ SKOVENTREPRENØR​

​✓​ 33 ÅRS ERFARING

​Steen Loftager ApS

CVR-nr.: 29509581

Ring til os

20 28 37 41

Skriv til os på

sloftager@dk.dk