​FÆLDNING AF TRÆER OG BUSKE I VANSKELIGT TERRÆN

Mangler du hjælp til træfældning?

Hos Entreprenør Steen Loftager ApS udfører vi maskinfældning af træer og buske. Vi har hjemme i Vinderup, og henvender os til kunder i områderne omkring Holstebro, Struer og Skive i Midtjylland.

Hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervsdrivende, kan vi tilbyde dig en professionel løsning inden for fældning af træer og buske.

Træfældning med maskine

Når du hyrer os til træfældning, kommer vi ud til dig med vores maskine, som er velegnet til at fælde småtræer og buske med en stammediameter på op til 25 cm.

Maskinen er yderst velegnet i arealer, hvor en almindelig skovmaskine ikke er anvendelig, og hvor det er vanskeligt at fælde med motorsav. Vi bruger maskinen til fældning af træer som bjergfyr og pil og lignende småtræer, som kan være vanskelige at håndtere.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fældning af træer

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for træfældning, er du velkommen til at kontakte os. 

Du har mulighed for at fange os på telefon 20 28 37 41, og vil du hellere sende en e-mail til os, har du også mulighed for det. Du kan skrive til os på sloftager@dk.dk

Ud over træfældning kan vi også hjælpe dig med grenknusning og skovning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓​ AUTORISERET KLOAKMESTER​

✓​ SKOVENTREPRENØR​

​✓​ 33 ÅRS ERFARING

​Steen Loftager ApS

CVR-nr.: 29509581

Ring til os

20 28 37 41

Skriv til os på

sloftager@dk.dk