Grenknusning

Vi udfører grenknusning, der kun efterlader flis. Vi anvender en gravemaskine med grenknuser, der effektivt kan håndtere både buske og små træer.

Grenknusning er en effektiv løsning

Entreprenør Steen Loftager ApS kan varetage dine opgaver indenfor grenknusning. Grenknusning er en effektiv og hurtig metode til eksempelvis klargøring af arealer inden nyplantning af skov, og det sikrer at biomassen forbliver på arealet.

Har du en uønsket opvækst, så kan vi hjælpe dig med at knuse bevoksningen og forberede til flishugning.

Grenknusning er en optimal og kosteffektiv metode. Ved hjælp af grenknusning udnytter vi alle skovens ressourcer.

Grenknusning med stor kraft og ydeevne

Når du hyrer os til at komme og udføre grenknusning, så bestræber vi os på at arbejde professionelt og sikkert. Vores gravemaskine med grenknuser rydder krat, og den tager endvidere al form for gren og busk affald helt ned til jordens overflade.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, og vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på grenknusning, skovning eller et af vores andre ydelser.

Vi tilbyder også

Skoventreprenør Steen Loftager, plantehuller

Plantehuller

Læs mere…

Skoventreprenør Steen Loftager, oprensning af sø

Rydning omkring sø

Læs mere…

Kontakt os gerne:

(+45) 20 28 37 41

Entreprenør Steen Loftager ApS

Vi har over mange års erfaring som entreprenør og skoventreprenør. Vi kan tilbyde skovning, fældning og anden skovservice. Vi har kontor i Vinderup mellem Holstebro, Skive og Struer og hjælper kunder i hele Jylland og på Fyn.

Kontakt info

20 28 37 41
sloftager@outlook.dk
Vindelevgård 30, 7830 Vinderup
CVR-nr.: 29509581