Om Entreprenør Steen Loftager ApS

Steen Loftager ApS er et entreprenørfirma med stor erfaring, og vi har en bred vifte af arbejdsområder. Har du brug for hjælp i forbindelse med entreprenørarbejde og skovning? Så kan vi hjælpe.

Erfaren Entreprenør i Midt- og Vestjylland

Entreprenør Steen Loftager ApS har kontor i stationsbyen Vinderup, som forbinder Skive, Struer og Holstebro. Vi hjælper både private og erhverv i hele Jylland og Fyn.  

Vi bestræber os på at udføre arbejde af høj kvalitet, som du og vi kan være tilfredse med. Vi står endvidere altid til rådighed med mere information omkring vores services, og har du brug for et uforpligtende tilbud, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Vi har aftaler med skov og naturstyrelsen, og vi tager hensyn til skoven og naturen. 

Skal du søge midler eller tilskud gennem Natura-2000, kan du med stor fordel drage nytte af vores ekspertise her hos Entreprenør Steen Loftager ApS.  

Har du lyst til at samarbejde, så kontakt os gerne. 

Vi har udstyret i orden

9

Godt arbejde kræver godt værktøj

Vi har udstyret og værktøjet til enhver opgave, og det er vigtigt for os, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet. Godt værktøj er det halve arbejde.

9

Pålidelig Komatsu gravemaskine

Vi benytter os af gravemaskiner fra japanske Komatsu, som er ét af de mest udbredte i verden. Komatsu leverer ydelse, stabilitet, sikkerhed og komfort i hver maskine. Det er værdier, som stemmer overens med vores her hos Entreprenør Steen Loftager ApS.

9

Bæredygtig klipper

Vores klipper er det foretrukne værktøj ved vores udførelse af skovservice. En nem og sikker måde til fældning af træer. Med vores klipper kan vi fælde træer og buske med en stammediameter på 400 mm.

Entreprenør Steen Loftager ApS

Vi har over mange års erfaring som entreprenør og skoventreprenør. Vi kan tilbyde skovning, fældning og anden skovservice. Vi har kontor i Vinderup mellem Holstebro, Skive og Struer og hjælper kunder i hele Jylland og på Fyn.

Kontakt info

20 28 37 41
sloftager@outlook.dk
Vindelevgård 30, 7830 Vinderup
CVR-nr.: 29509581