Maskinfældning af træer og buske

Mangler du hjælp til træfældning? – Vi kan her hos Entreprenør Steen Loftager ApS udføre maskinfældning af træer og buske. Vi er din foretrukne skoventreprenør. 

Maskinfældning af træer

Vi hjælper både privatkunder og erhvervsdrivende i Jylland og på Fyn med maskinfældning af træer og buske. Vi har udstyret i orden, og vi kommer ud til dig med en gravemaskine med klipper, der er velegnet både til fældning af buske og små træer.

Vi kan operere i vanskeligt terræn, hvor en helt almindelig skovmaskine ikke er anvendelig, og hvor en motorsav bare er for småt. Vi benytter os af en gravemaskine, som kan håndtere de vanskelige opgaver og vores klipper, kan tage træer på en stammediameter på op til 40 cm.

Ved fældningen af træerne arbejder vi efter sikre og klare mål. Vi har altid næste skridt i processen i tankerne, så vi kan udføre arbejdet sikkert og effektiv som muligt.

Flis er en vigtig ressource

Vi forbereder skoven til flishugning.

Tyndning af skoven sikrer den fremtidige udvikling

En tynding af bevoksningerne i skoven er ikke en opgave for hvem som helst. Skovens sundhed og den samlede økonomi i skovdriften afhænger i stor grad af tyndingen. Du skal derfor ikke gå på kompromis, når du vælger en skoventreprenør til opgaven. For at skovens træer kan opnå den rette tilvækst kræver det, at træet får den korrekte mængde af lys og plads omkring sig.

Tyndingen af skoven er en af de mest betydningsfulde indgreb. Skovens fremtidige udvikling og produktion afhænger af den rigtige løsning. Vi kan her hos Entreprenør Steen Loftager ApS hjælpe dig med at få løst opgaven.

En troværdig partner

Vi bestræber os her hos Entreprenør Steen Loftager ApS at arbejdet bliver udført sikkert og professionelt. Vi har stor erfaring med skovning, og vi udfører arbejdet, så skoven eller ejendommens værdi ikke forringes. Vi er værdiskabende.

Vi tilbyder også

Skoventreprenør Steen Loftager, plantehuller

Plantehuller

Læs mere…

Skoventreprenør Steen Loftager, grenknusning

Grenknusning

Læs mere…

Skoventreprenør Steen Loftager, oprensning af sø

Rydning omkring sø

Læs mere…

Kontakt os gerne:

(+45) 20 28 37 41

Entreprenør Steen Loftager ApS

Vi har over mange års erfaring som entreprenør og skoventreprenør. Vi kan tilbyde skovning, fældning og anden skovservice. Vi har kontor i Vinderup mellem Holstebro, Skive og Struer og hjælper kunder i hele Jylland og på Fyn.

Kontakt info

20 28 37 41
sloftager@outlook.dk
Vindelevgård 30, 7830 Vinderup
CVR-nr.: 29509581