Plantehuller

Vi udfører etableringen af plantehuller til træer, og vi anvender en gravemaskine, der kan klare at operere i et vanskelige terræn.

Nye træer sikrer fremtidsudviklingen

Skal du have plantet træer, så kan vi her hos Entreprenør Steen Loftager ApS etablere plantehuller til nye træer. Vi arbejder både med private- og erhvervsdrivende kunder i hele Jylland og Fyn. Vi bor i Vinderup mellem Skive, Holstebro og Struer.

Plantehuller til træer

Vi tilbyder boring af nye plantehuller efter stormfald, boring under skærm eller boring efter afdrift. Vi benytter os af en gravemaskine med larvebånd, der er velegnet til skovens bløde bund, og som kom kan komme rundt i de meste svære terræn.

Når vi etablerer plantehuller, bliver der ikke et decideret hul til træet. Vi bearbejder jorden, så træet kan få de bedste vækstbetingelser. Vi bearbejder området på 40 cm i diameter og en dybde på 60 cm.

Du former skoven ved plantningen af nye træer, og resultaterne er langsigtede, men vi bestræber os på at udføre arbejdet sikkert og professionelt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores ydelser. Vi tilbyder også gerne et uforpligtende tilbud på en opgave i forbindelse med plantehuller til træer.

Vi tilbyder også

Grenknusning

Læs mere…

Rydning omkring sø

Læs mere…

Kontakt os gerne:

(+45) 20 28 37 41

Entreprenør Steen Loftager ApS

Vi har over mange års erfaring som entreprenør og skoventreprenør. Vi kan tilbyde skovning, fældning og anden skovservice. Vi har kontor i Vinderup mellem Holstebro, Skive og Struer og hjælper kunder i hele Jylland og på Fyn.

Kontakt info

20 28 37 41
sloftager@outlook.dk
Vindelevgård 30, 7830 Vinderup
CVR-nr.: 29509581